IT creation is de full service ICT partner

Wij bieden creatieve oplossingen voor al uw technische vraagstukken. Infrastructuur, cloud, hardware, security en meer! 

Bij IT creation staat het leveren van kwaliteit op de eerste plaats. Onze klanten zijn (middel) grote bedrijven die een sterke focus hebben op groei. En dus behoefte hebben aan een IT organisatie die meegroeit, in de cloud, op locatie of beiden. In alles wat we doen staat u centraal: het faciliteren van uw groei en het ontzorgen op het gebied van complexe IT vraagstukken.

Visie en Missie

'In een tijd waar vraag en groei wordt bepaald door klantervaring, product kwaliteit en snelheid van leveren, moet u kunnen vertrouwen op partners die meedenken en altijd beschikbaar zijn.'

Visie

Wij geloven in technologie die meegroeit en wordt gevoed door de veranderingen in de markt. De impact van ontwikkelingen als internet of things, intelligente systemen en big data, leidt tot dynamische aanpassingen in uw IT beleid. Met een korte time-to-market, focus op kwaliteit en continuïteit.

Missie

IT creation is een energieke ICT partner die ambitieuze bedrijven continue helpt verder te groeien met creatieve technologie oplossingen.

 
 

 

 

Guy Duizings

"Er is chemie tussen de mensen van IT creation en die van ons. Hun dienstverlening is heel laagdrempelig waardoor onze medewerkers niet aarzelen om hun hulp in te roepen. De mensen van IT creation geven zelden aan dat ze iets niet kunnen en we worden steeds weer door verrast hoe breed en intensief hun kennis is. Je moet goede afspraken kunnen maken en elkaar aanvullen voor een succesvolle samenwerking. Dat gaat uitstekend."

Guy Duizings Manager Supply Management PGB pensioendiensten