Nieuws

Sven Maurits en Robert-Jan Derksen bij het Dell Technologies Open

Golfers van absolute klasse. Sven Maurits kwam nog maar net van de 100ste editie van het KLM Open vandaan en Robert-Jan Derksen is één van de bekendste golfers die Nederland rijk is. Allebei waren ze aanwezig tijdens het Dell Technologies Open op Golfsociëteit De Lage Vuursche, waar IT creation, als Titanium Partner van Dell Technologies, hoofdsponsor is van het golftoernooi.

 

 

Uniek tijdens deze editie van het golftoernooi was de mogelijkheid tot het volgen van een golfclinic voor beginners. Sven Maurtis en Ralph Miller zijn golfers van topniveau en zij deelde hun kennis en kunde met de deelnemers aan de clinic. In combinatie met de omgeving van De Lage Vuursche was dit een unieke beleving.

 

 

De deelnemers aan de wedstrijdvariant van Texas Scramble kwamen in hun flights niet alleen een hole tegen met de aanwezigheid van de Trackman, maar ook een hole voor ‘Beat the pro’. Bij de Trackman werd de afslag en swing van een deelnemer vastgelegd om vervolgens digitaal te kunnen zien wat verbeterd kan worden. ‘Beat the pro’ was dit jaar niet zomaar een ‘Pro’. De deelnemers namen het op tegen Robert-Jan Derksen, waarbij aan het einde van de dag een enkele keer was gewonnen van de ‘Pro’.

 

 

Hans de Jongh, managing director IT creation:

“Het Dell Technologies Open is een topevenement waarbij klanten van IT creation en Dell Technologies samenkomen om te genieten, maar ook voor het plezier en de wederzijdse waardering. Zij krijgen die dag op de golfbaan dezelfde hoge kwaliteit aangereikt die ze ook van ons op het gebied van IT infrastructuur ervaren. Een hele fijne combinatie.”

 

 

 

Wilt u reageren?

+31 (0) 85 111 0 700