Spektakel tijdens personeelsuitje 2019

|

Blogs , Nieuws

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 april was het allereerste personeelsuitje van IT creation een feit. Het uitje startte met een gezamenlijke maaltijd in onze altijd gezellige bar. Met z’n allen de werkweek afsluiten en alvast in de stemming komen voor een avond en dag vol plezier. Rond 19:00 vertrokken naar het hotel in Made. In de hotelbar druppelde langzaam de collega’s binnen, die niet bij het eten aanwezig waren geweest. Na een gezellige avond in de bar, vertrok een groepje richting Breda. Eenmaal beland in een karaokebar namen de collega’s het tegen elkaar op in bekendste meezingklassiekers. Ook in een karaokebar zijn wij altijd aan ;)

De volgende ochtend

Na een uitgebreid ontbijt de volgende ochtend vertrokken we naar de activiteitenlocatie. Hier stond een middag vol activiteiten gepland. We werden enthousiast ontvangen door Team Biesbosch. Onze begeleiders deelden ons direct in, in Team Blauw en Team Rood. Team Blauw startte direct vol power met crossen op quads. Team Rood stortte zich vol overgave in een outdoor lasergame gevecht, waarin strategie, uithoudingsvermogen, precisie en passie samen kwamen. Met illustere namen als ‘Iron Man, Rambo, Hercules en James Bond namen collega’s het tegen elkaar op. Na een uur werd er van activiteit gewisseld.

Teambuilding - Toren bouwen van bamboe en elastieken

Na een korte pauze met appelflappen begon het ‘ serieuzere’ deel van het programma. Een aantal teambuildingsactiviteiten, waarin Team Blauw en Team Rood het tegen elkaar op namen. De eerste activiteit was het maken van de hoogste toren met enkel bamboestokken en elastieken. De toren moest 10 seconden zonder ondersteuning overeind blijven staan. Team Blauw had bedacht om een hele hoge tipi te maken, van enkele stokken. Deze hield het helaas nog geen seconde vol… Team Rood begin met het bouwen van vierkanten, toen deze omvielen in een driehoek besloten ze direct om hun strategie aan te passen. Met heel veel driehoeken bouwden zij de hoogste en stabielste toren. 1 punt voor Team Blauw!

Teambuilding - Toren van Hanoi

De volgende opdracht was het oplossen van ‘De Toren van Hanoi’. De Toren van Hanoi is een denkspel. Het spel bestaat uit 3 staven met daarop rubberen banden van verschillende formaten, die overgeheveld moeten worden naar de laatste staaf in een bepaalde volgorde. Team Blauw zat het dichtbij de oplossing, maar maakte helaas bij de laatste stap een denkfout.

Teambuilding - oefening in vertrouwen en balans

Voordat we aan het laatste spel begonnen moest elk team twee leden kiezen, die het sterkst, sportiefs en stabielst zijn. Het laatste spel draaide om samenwerken, stabiliteit en ook wel lengte. Tussen drie bomen was een V-vorm gespannen. Het tweetal startte in de punt en moesten op steeds grotere afstand van elkaar de andere boom aan het einde van het koord aanraken, zonder elkaar los te laten. Dit bleek niet makkelijk! De truc was om elkaar in balans te houden door tegen elkaar aan te duwen, maar dan natuurlijk weer niet te hard! De uiteindelijk winnaar was Team Blauw! Zij werkte het beste samen.

  

Afsluiting

Na wat uitrusten en opfrissen was het tijd voor een heerlijk tapasbuffet om het uitje af te sluiten. We kijken terug op een geslaagde avond, nacht en dag. En hebben nu al zin in volgend jaar!

Wil je onderdeel worden van IT creation? Bezoek dan onze vacaturepagina, wij zijn altijd op zoek naar uitbreiding van ons team.

Terug naar overzicht

Gerelateerde berichten