IT creation bij Dell Technologies World 2019

|

Technologie , Nieuws

Het jaarlijkse hoogtepunt van vernieuwing en innovaties: Dell Technologies World. Vorige week bezochten Hans de Jongh (managing director) en Joanneke Bender (sales manager) namens IT creation dit spectaculaire evenement in Las Vegas.

Ook dit jaar was Hotel The Venetian de locatie waar elk jaar weer menig nieuwtje van Dell Technologies wordt gepresenteerd aan circa 15.000 bezoekers. Hans en Joanneke nemen deze informatie mee terug naar Nederland om deze vervolgens toe te passen bij klanten. Het maken van de juiste keuzes voor IT infrastructuren, zoals bijvoorbeeld storage oplossingen, en de realisatie van de digitale transformatie staan hierbij centraal.

Unieke samenwerking

Gedurende de vier dagen zijn er break-out sessies voor meer diepgang, maar is er ook een presentatie van Michael Dell over de strategische keuzes en behaalde prestaties. Zo werd een samenwerking met Dell Technologies, VMware en Microsoft Azure aangekondigd in het kader van een multi-cloud omgeving beheren. Het resultaat is een unieke samenwerking, waarbij de drie CEO’s elkaar de handen schudden.

Nieuw: PowerSwitch

Op het gebied van Open Networking liet Dell Technologies weten dat de switches verder gaan onder de naam PowerSwitch dat beter past bij de ondersteuning van krachtige IT-infrastructuren, waarvoor het bedoeld is. Deze nieuwe serie switches bieden meer mogelijkheden voor bijvoorbeeld hyper-converged infrastructuren.

Merknaam

Verder wordt de merknaam ‘Dell EMC’ steeds meer vervangen door ‘Dell Technologies’, zoals bijvoorbeeld in het partner programma. De boodschap naar de eindklant is vooral dat met deze technische innovaties alles mogelijk wordt voor een echte transformatie (Real Transformation) voor organisaties.

Wilt u meer weten over vernieuwingen en ontwikkelingen tijdens Dell Technologies World? Neem contact op en we informeren u graag.

Terug naar overzicht

Gerelateerde berichten