Hyperscalers groeien in een rap tempo - CloudFest 2019

|

Nieuws

CloudFest is één van de grootste wereldwijde beurzen voor de hosting- & cloudindustrie en het bijbehorende ecosysteem. In een paar dagen tijd worden bezoekers bijgespijkerd op het gebied van cloud-ontwikkeling, vinden er hackatons plaats en kan men tijdens diners, concerten en feestavonden volop netwerken. In één klap op de hoogte van de allernieuwste technologische ontwikkelingen, visies en inzichten van de markt.

Hyperscaler Enablement
CloudFest biedt elk jaar een inspirerend programma met een line up van influencers en experts op technologisch gebied uit de hele wereld. Het thema van dit jaar was ‘Hyperscaler Enablement’. Hyperscalers groeien in een rap tempo en zullen naar verwachting in 2021 bijna 70% van de IaaS-markt controleren. Tijdens dit event komen de meest bekende hyperscale operators bij elkaar om hun kennis te delen.

Artificial intelligence & Open networking
Volgens experts van Dell EMC zijn ‘artificial intelligence’ en ‘open networking’ de twee belangrijkste onderwerpen tijdens CloudFest. Open networking biedt veel keuzevrijheid bij klanten, die daarmee in staat zijn om gebruik te maken van de laatste ontwikkelingen in de IT infrastructuur.

CloudFest biedt voor een groot publiek de mogelijkheid om de onderwerpen in dit vakgebied te bespreken met de aanwezige experts.

Remco Voets, eigenaar en Cloud deskundige van IT creation, was aanwezig bij dit innovatieve congres;

“Diepgaande technische sessies werden tijdens CloudFest volop georganiseerd, waarbij IT creation relevante kennis weer kan toepassen bij ‘use cases’ en tijdens gesprekken met onze klanten. Kortom; het waren leerzame dagen, waarbij het ‘netwerken’ in de avonden een fijne bijdrage leverde aan het succes van het evenement!”.

Door het bezoeken en participeren in dergelijke evenementen blijft IT creation goed op de hoogte en kunnen we onze klanten adviseren bij het maken van de juiste beslissingen. Vragen of meer informatie naar aanleiding van dit artikel over CloudFest kunnen gestuurd worden naar remco.voets@itcreation.nl.

Terug naar overzicht

Gerelateerde berichten