Dell Technologies wint IT creation award

|

Nieuws

Dinsdagavond 21 mei 2019 hebben Patrick van de Coolwijk en Kees van Luijk van Dell Technologies de eerste IT creation ‘Best supplier of the year’ award in ontvangst genomen uit handen van managing director Hans de Jongh.

IT creation is dé Dell Technologies kennispartner van Nederland met de hoogste Dell EMC Titanium partnerstatus op het gebied van servers, storage en networking. Dell Technologies biedt de IT-infrastructuurspecialist IT creation een uitgebreid portfolio van IT-infrastructuur oplossingen en heeft een uitstekend partnerprogramma.

“Wij zijn dit jaar gestart met een ambitieus meerjarig groeiplan, waarbij samenwerking met IT-fabrikanten een essentieel onderdeel vormt. Daarom starten wij met het jaarlijks uitreiken van een ‘Best supplier of the year’ award. Onze intensieve technische en commerciële samenwerking met Dell EMC zorgt ervoor dat onze klanten de geïmplementeerde IT-oplossing optimaal kunnen gebruiken bij hun digitale transformatie.”, gaf Hans de Jongh aan als argumentatie voor het winnen van deze eerste IT creation award door Dell Technologies.

Titanium partnerstatus

Naast de bekendmaking van de gewonnen IT creation award door Dell Technologies, werd eerder al bekend gemaakt dat IT creation ook het komend jaar de Dell EMC Titanium partnerstatus mag voeren als gevolg van de aanwezige expertise, uitstekende samenwerking en behaalde prestaties. 

Continueren Titanium partnerstatus

Terug naar overzicht

Gerelateerde berichten