Dell Technologies Forum een groot succes voor IT creation

|

Nieuws

Vooraf werd er veel aandacht besteed aan het evenement. Zowel Dell EMC als IT creation zorgden ervoor dat de bezoekers veel inspiratie op konden doen over de mogelijkheden van de Dell technologieën en toepassingen. Dat gebeurde door middel van keynotes en kennissessies in een inspirerende omgeving, DeFabrique in Utrecht.

De eerste keynote werd gegeven door Patricia Florissi als Vice President, Global CTO for Sales Distinguished Engineer. Na deze opening konden de bezoekers naar keuze sessies volgen van Dell EMC over de technologieën.

De keuze voor een partnersessie werd door velen al snel gemaakt. In een overvolle zaal gaf IT creation een zeer interessante sessie over de toepassing van de digitale transformatie met Sinterklaas en Tim Coronel.

Er werd gesproken over het verschil tussen de Kerstman en Sinterklaas. Wie is er verder in innovatie? Sinterklaas deed graag zijn inspiratie op om niet achter te blijven bij de Kerstman. Tim Coronel nam Sinterklaas en de zaal bij de hand door te kijken naar toepassingen van digitalisering. Er werd gekeken naar bruikbare data tijdens de Dakar Rally in januari, naar innovaties op de kartbaan en hoe de webshops de noodzaak hebben om te blijven innoveren.

De dag werd voor de bezoekers afgesloten met een keynote van Danny Makkelie over de VAR (video assistent referee) die toegepast wordt binnen het betaald voetbal tijdens het WK en in Nederland. Hoe ziet dat er achter de schermen uit en welke situaties ontstaan er bij het gebruik van de VAR technologieën. Ook hierbij staat inspiratie voor het gebruik van innovaties centraal.

In de avond werden de Dell EMC Partner Awards uitgereikt en IT creation won daar voor het 2e jaar op rij de award, Networking Partner of the Year. Al met al een fantastische dag bij het Dell Technologies Forum 2018. Wilt u meer weten over de besproken thema’s tijdens het evenement? Neem contact met ons op en we nodigen u graag uit voor meer informatie. Ook als u er dit jaar niet bij was.

Terug naar overzicht

Gerelateerde berichten