IT Infrastructuur

Uw medewerkers en business moeten succesvol zijn.

IT creation heeft diepgaande kennis en specialismen op het gebied van het inrichten van de juiste infrastructuur. Betrouwbaar, veilig en schaalbaar. En dus focus op uw groei. Dat betekent dat applicaties beschikbaar moeten zijn, anytime en anywhere. Dit is de basis van het succes van uw onderneming, productieve en tevreden medewerkers. Zij laten uw bedrijf groeien met alle tools die zij nodig hebben.

IT creation heeft de afgelopen jaren veel kennis ontwikkeld op IT infrastructuur. Ons team van engineers beschikt over de belangrijkste certificeringen van o.a. Dell, VMware en Microsoft.

Onze specialisaties zijn: servers, storage, networking, back-up en virtualisatie. Daarnaast levert IT creation het volledige DELLEMC portfolio. Juist door onze kennis van het inrichten van datacenters voor onze klanten, zijn wij een waardevolle technische partner voor DELLEMC van het eerste uur. Onze samenwerking is zeer intensief, want zo mag IT creation meedenken met productontwikkelingen en hebben wij directe toegang tot de Dell engineering.

IT creation gelooft in de bewezen technologieën van DELLEMC. Door de succesvolle implementaties voor onze klanten, mogen wij ons dan ook partner of the year 2016 noemen. Dit is een bijzondere en belangrijke erkenning, waar wij erg trots op zijn.