Cloud

Uw automatisering uitbesteden aan IT creation

 

Op basis van de ontwikkeling en groei, moet uw IT meegroeien. Welke samenstelling is dan de beste oplossing? Samen met uw IT afdeling, komen we tot de juiste vorm en structuur. Belangrijke factoren zijn dan; meer snelheid, flexibiliteit en kostenreductie.

 

IT creation biedt een cloud platform dat in eigen beheer is ontworpen, gebouwd en wordt 24x7 proactief beheerd. Vaak wordt dit (deels) bij andere bedrijven uitbesteed. Wij zijn er van overtuigd dat de hoge beschikbaarheid en prestaties alleen mogelijk zijn als er controle is over het hele proces en alle IT middelen. Hierdoor kunnen wij organisaties die hun automatisering willen uitbesteden, optimale bedrijfszekerheid en flexibiliteit garanderen.

 

Wij bieden een complete private cloud, inclusief private virtual firewall. U kunt hierdoor uw hele kantoorautomatisering naadloos en veilig in deze omgeving onderbrengen. 

 

IT creation is ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd. Dit betekent dat wij alleen voor de hoogste kwaliteit gaan en garanderen wij dat uw data veilig in onze omgeving staat.

 

Shared Clouded Hosting

Onze shared omgeving is een gedeelde infrastructuur, waar u eenvoudig één of meerdere desktops kunt afnemen. Voor een vast bedrag per maand, heeft u de beschikking over een volledige werkplek inclusief:

 

  • Microsoft Office
  • Gedeelde mappen en agenda's
  • Altijd toegang tot de laatste versie van de software, inclusief de noodzakelijke updates
  • Uit te breiden met uw eigen bedrijfsapplicaties

U heeft hierbij de voordelen van een enterprise omgeving; professionele back-up, snelheid, veliligheid en altijd up-to-date. Deze omgeving is in hoge mate gestandaardiseerd en vooral geschikt voor organisaties die een beperkt aantal bedrijfsspecifieke applicaties gebruiken.

 

Private Clouded Hosting

Deze vorm van hosting is gebaseerd op hardware resources die niet met andere organisaties worden gedeeld. Deze dienst is met name geschikt voor complexere IT omgevingen met veel applicaties of gebruikers. 

 

De belangrijkste kenmerken van Private Clouded Hosting:

 

  • Vaste prijzen voor de resources die u afneemt
  • Contractvorm en SLA zijn volledig op maat in te vullen